Z 300g mięsa powstaje 100g produktu
Opis składu suszone mięso wołowe
Wartość netto: 100g
Składniki: ligawa wołowa, sos sojowy, sól peklowa, miód, czosnek, ocet ryżowy, olej sezamowy, chili, przyprawy.
Wartość na 100 g |
Wartość energetyczna | 280 kcal / 1176 kJ |
Tłuszcz | 7,8 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,6 g |
Węglowodany | 2,1 g |
w tym cukry(miód) | 1,1 g |
Białko | 62 g |
Sól | 3,3 g |
Opis składu suszone mięso kurczak
Wartość netto: 100g
Składniki: Pierś z kurczaka, sos sojowy, miód, sól peklowa, przyprawy.
Wartość na 100 g |
Wartość energetyczna | 275 kcal / 1155 kJ |
Tłuszcz | 5,5 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,2 g |
Węglowodany | 1,8 g |
w tym cukry(miód) | 0,8 g |
Białko | 57 g |
Sól | 2,8 g |
Opis składu suszone mięso z Indyka
Wartość netto: 100g
Składniki: Pierś z indyka, Sos sojowy, Miód, Sól peklowa, przyprawy.
Wartość na 100 g |
Wartość energetyczna | 275 kcal / 1155 kJ |
Tłuszcz | 5,2 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,9 g |
Węglowodany | 2,5 g |
w tym Cukry (miód) | 1,3 g |
Białko | 56 g |
Sól | 3,0 g |
Opis składu suszone mięso wieprzowina
Wartość netto: 100g
Składniki: Schab wieprzowy, sos sojowy, miód, sól peklowa, sól kamienna, przyprawy.
Wartość na 100 g |
Wartość energetyczna | 285 kcal / 1194 kJ |
Tłuszcz | 7,8 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,3 g |
Węglowodany | 2,3 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 63 g |
Sól | 3,2 g |
Produkt może zawierać: mleko, orzechy, seler, gorczycę. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C, po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni. Bez konserwantów. Produkt zawiera duże ilości białka.
Opis składu mix kabanosy
Z 200g mięsa przygotowywane jest 100g produktu.
Kabanosy Wieprzowo Drobiowe
Składniki: kark wieprzowy, filet z kurczaka, sól peklowana, przyprawy
Kabanosy Wieprzowe
Składniki: kark wieprzowy, sól peklowana, sól kamienna, przyprawy
Kabanosy Wołowe
Składniki: kark wołowy, sól peklowana, przyprawy